ذرت بومی و محلی اهر از محصولات کشاورزی شاخص این شهر محسوب می‌شود که با نام «اهرمَکَه سی» به بازار عرضه می‌شود. این محصول به دلیل عطر و طعم ویژه و با کیفیت از شهرت کشوری برخوردار بوده و کام گردشگران منطقه را شیرین می‌کند.

به گزارش همشهری آنلاین، ذرت بومی و محلی اهر از محصولات کشاورزی شاخص این شهر محسوب می‌شود که با نام «اهرمَکَه سی» به بازار عرضه می‌شود. این محصول به دلیل عطر و طعم ویژه و باکیفیت از شهرت کشوری برخوردار بوده و کام گردشگران منطقه را شیرین می‌کند.

طبق اعلام جهاد کشاورزی شهرستان، امسال سطح زیر کشت این محصول به‌صورت مکانیزه و سنتی ۲۷۵ هکتار بوده است. این محصول ارزشمند می‌تواند در ایجاد اشتغال پایدار و جذب گردشگر نقش بسزایی داشته باشد که با برگزاری جشنواره‌ها، ایجاد بازار فروش مستقل و برندسازی آن می‌توان به این امر مهم دست یافت.

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پیشنهاد سفر

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • فرهاد امیرلو IR ۲۱:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۲
    6 0
    صد درد صد
  • حسین IR ۱۴:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۳
    1 0
    ذرت قدیمی اهر به یادگار پیوسته ذرت های امروزی اهر قابل قیاس با ذرت قدیم اهر نیست